Nu aanmelden: workshop door Bombay Flying Club

For English, click here

PhotoStories Workshop: Multimedia storytelling for photographers
Het Nederlands Fotomuseum organiseert op 19, 20 en 21 mei het evenement PhotoStories over het gebruik van multimedia voor fotografen. Naast lezingen in de avond, meetings, korte workshops en presentaties in de middag zal er een driedaagse workshop gegeven worden: ‘Multimedia storytelling for photographers’. Deze wordt verzorgd door Henrik Kastenskov van Bombay Flying Club uit Denemarken.

De 3-daagse workshop is een kick-off workshop voor tien deelnemers met een plan voor een multimedia project. Gedurende de dagen wordt gewerkt aan een introductie van het plan, waarbij de verschillende aspecten en mogelijkheden van ‘multimedia storytelling’ aan bod komen. Dit is bijvoorbeeld het gebruik van audio- en beeldmateriaal, verhaalopbouw, interactiviteit, werken met Flash, etc. Op dag twee en drie nemen de cursisten tevens deel aan het middag- en avondprogramma. Op dag drie worden de projecten beoordeeld door een internationale jury, waarna drie projecten geselecteerd worden voor een vervolgtraject.

Deelnamekosten zijn €390, inclusief het middag- en avondprogramma, lunch en diner. Er is plek voor maximaal tien deelnemers, selectie zal plaatsvinden op basis van een kort uitgewerkt idee voor een multimediaal project, korte motivatie en CV. Deadline voor inzendingen was 19 april. Er kan niet meer aangemeld worden.

PhotoStories wordt georganiseerd in samenwerking met PhotoQ, Paradox,
Noorderlicht
en IDFA DocLab en is een initiatief van de intendant documentaire fotografie, met financiële steun door het Fonds BKVB.

Advertisement
This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s